Pirkinių Krepšelis (0)

Gauti nemokamas pristatymas, jei užsakymo dabar!

Tarpinė suma:

€0

Bombonešis Striukė Ma1 Oro Pajėgų Pilotas Atsitiktinis Naują Atvykimo Karinio Stiliaus Vyrų Storas Vilnos Aksominis Kailis Žiemą Vyrų Žalia Mėlyna Chaki

€28.45 €50.81
  • 2 Atsiliepimai
Prekės kodas: s1656

Žymos: en striukė, precis striukės, rudenį kietas striukė moterų šiltas, džinsinio audinio striukė striukės, tiesiog paltai, vyrai mėnulis, vyrai, gera striukė, vyrų striukė kinijoje, forsining karinės, mng džinsinio audinio švarkai

10032 Pasirinkite Karinės Striukė

Pastaba: Šis produktas yra pliusas, aksomo, modeliai ir plonas skiltyje pasirinkite storis produktą pagal jūsų poreikius.

plius velvet models

plonas skirsnis

VIDUJE skiriasi su "plius" velvet models " ir " plonas skirsnio "

1: Prašome užpildyti teisingai gavėjo adreso informacija:

Išsami, tiksli gavėjas informacija padės gauti paketą savo adresą greičiau.Visą adreso informacija turėtų būti pateikiama tokia informacija:

Gavėjo pavadinimas: (naudokite pavadinimas oficialų dokumentą)

gavėjo adresas:

Gatvės pavadinimas , namo numeris (buto numeris) vardas, pavardė ar pavadinimas rajonas

Miesto Pavadinimas:

Valstybės arba provincijos pavadinimas:

Šalis:

PAŠTO kodas:

Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome leiskite mums žinoti, per 24 valandas, kad jūsų mokėjimo ir nebus priimti, pakeisti šalį!

2:pristatymas ir laikas:

a:Mes išsiųsti visiems paketai gali būti stebimi

b):Paprastai tai trunka 15-45 dienų atvykti daugelyje šalių, priklausomai nuo šalies.Jei jums reikia greičiau paslaugos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo!

Jei jums nereikia gauti savo paketą 60 dienų(brazilija:90 dienų), mes grąžinsime jūsų mokėjimas visiškai arba siųsti jį atgal jums.Jums nereikės jokių nuostolių!

3:Dydis informacija:

Mūsų dydį Kinijos , mes visi žinome, kad Kinijos dydis yra chaotiškas, todėl pirkėjai turi atidžiai patikrinti, ar dydis informaciją prieš perkant, visų dydžių informacija yra tiksli, matuojami fiziniais dydžio informacija, pirkėjai, kaip Pasirinkti tinkamą dydį?Prašome įvertinti savo įprastą drabužių duomenys, informacija, tada kreiptis į dydį informaciją, pasirinkite savo dydį ir panašus į mūsų dydį! 4:Komunikacijos:

Mes dirbti 12 valandų per dieną (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis),Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes atsakysime į jūsų užklausą per 1-12 valandų .Mes nuolat stebėti statusą kiekvienos pakuotės vykdant užsakymą.Mes susisieksime su jumis, jei jūsų paketų atvyksta vietos.Jei negavote paketą, mes susisieksime su jumis.Prašome susisiekti su mumis!

5:aptarnavimas Po pardavimo:

Jeigu tu negali gauti sklype, ar gavote produktas turi problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kad jūs būtumėte patenkinti!Nepalikite neigiamo feedbooks prieš susisiekdami su mumis. 6:Feedbooks:

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums visą penkių žvaigždučių teigiamų feedbooks! 7:Muitų politika:

Visus užsakymus tarifai bus atsakingas už pirkėjo, Jei jums reikia daugiau paklausos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo!Daugiau klausimų, susisiekite su MUMIS!

Mokėjimo

Mūsų Pirkėjo Apsaugos apsaugo Tik Mokėjimo Būdus Skiautiniai.lt, kaip nurodyta toliau:

Klientų Apsauga

1:Jei pakuotėje nėra atvyko 60 dienų po to, kai mes išsiųsti jį (Brazilija: 90 dienų), mes grąžinsime jums visą sumą.Jei esate pasirengę palaukti, prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laikotarpį.

2:Jei yra kokybės problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes galėsime aktyviai išspręsti jūsų problemą.

Dydžio skirtumas

Mūsų dydis yra Kinijos dydžio, tai yra skiriasi nuo savo šalį, būtinai, patikrinkite dydį informaciją, atidžiai, arba galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.Prašome priemonė kūno dalys, duomenų palyginimas.Matavimo kūno dalys, sukels daug klaidų.raudona chi tango Prašome įvertinti pledas matavimo, kad jūs paprastai dėvėti tinkamus drabužius.

Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių Teigiamų atsiliepimų po to kai jūs gaunate produktų ir lovethem,Jis mums yra labai svarbus.Ačiū.

Atsiliepimai

Prieš išvykdamas Neutralų ar neigiamą atsiliepimą,prašome pateikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą.Mes manome, kad visi ginčai gali būti sprendžiami tarpusavio susitarimu.

Mes desime visas pastangas išspręsti problemą.Ačiū.

Apie Pardavimo Kainas

Mūsų parduotuvėje neapima jokios pridėtinės vertės mokesčių, muitų ar mokesčių,kai importo tarifų vyksta pirkimo šalis, pirkėjas turėtų padaryti visi mokėjimai pagal skirtumų įvairių šalių taisykles.Mūsų pardavimo kainos neturi būti įskaičiuoti visi mokesčiai ir tarifai.

Apie Spalvų Skirtumai

Visas nuotraukas produktų rodomas tinklalapyje yra profesionalių fotografijos komandos su profesionalios fotografijos aparatai.Dėl įtakos, fotografavimo vietos,aplinkos ir šviesos šaltinio,nufotografuotų nuotraukų yra nukrypusi nuo tikrosios produkto spalvos.Vėlai etape,nuotraukos yra koreguotos pagal produktų nekilnojamojo spalvų,bando atkurti produktų, originalios spalvos.Išskyrus spalvas, produktai, kitos dalys yra įrodyta, ištikimai.

Tačiau kiekvieno suvokimo link spalvos skiriasi ir yra spalvos skirtumus tarp įvairių ekranų, problema spalvų skirtumas negali būti matuojamas arba vengti per fiksuotą elementus.Dėkojame už jūsų supratimą.Produktų spalvos, kuriems taikomi šie gautų produktų.

Apie Logistiką

Dėl užsakymų, kad jūs turite sumokėti už sėkmingai, mes jums pristatyti prekes per 24 valandas, kuo greičiau.Dėl teisės aktų nustatyto Kinijos švenčių, pristatymo laikas, gali būti atidėtas.Jei esate perkant internetu iš užsienio šalių ir negali laukti ilgai, logistikos, transportavimo, nedarykite užsakymus, taip išvengiant nereikalingų nuostolių tiek.Jei jūs norinte priimant užsakymus, prašome nedvejodami kreiptis dėl pvm grąžinimo ar skundų ne bus.Prašome pasiteisinimas mums už nepatogumus.

  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Apdaila: Modelis
  • CN: Fujian
  • Lytis: VYRAI
  • Tipas: Reguliariai
  • Storis: Storas (Žiemos)
  • Nuimamas Dalis: Nėra
  • Stilius: Karinės
  • Rankogalių Stilius: Šonkaulio rankovės
  • Drabužių Ilgis: Reguliariai
  • Elemento Tipas: Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
  • Su gobtuvu: No
  • Taikoma Sezonas: Rudenį Ir Žiemą
  • Taikoma scena: Atsitiktinis
  • Medžiaga: Medvilnės, Poliesteris
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pamušalas: Poliesteris
  • Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: striukės
  • Modeliai: plonas ir plius aksomo
  • Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Prekės Pavadinimas: SĄJUNGOS ARMIJA
  • Apykaklės: MANDARINŲ APYKAKLĖS
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas

Atsiliepimai

  • Anonymous
    - 2022-10-19

    Ačiū,✈\✈\

  • Anonymous
    - 2022-12-14

    Gautų šį straipsnį šiandien. Kokybės reikalavimai. ačiū, kad pardavėjas ir, žinoma, Ali!

Jūsų peržiūros

Jūsų Įvertinimas :

Panašūs Produktai

Nauja Rudens Moterų Gobtuvu Tranšėjos Paltai Pavasarį Dydis 4XL 2022 Raišteliu Ponios Ilgas Švarkelis, Kailis Mados Slim Moterų Overwear

€24.43 €46.08
Pridėti į krepšelį

Nėra jokių muitų mokesčių? muitinės mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.taigi galite palikti pranešimą dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek norėtumėte paskelbti. ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją

Komplektai Kailis Plius Dydis Viršūnes Vyriška Laisvalaikio Striukė Mados Mens Varsity Striukė Kolegija Universitetas Letterman Beisbolo Kailis

€11.32 €20.97
Pridėti į krepšelį

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės medžiaga: medvilnės mišinys elementą sudaro:1 vnt tepti tik

XIKOM 202 Rudas Švarkas Moterims TurnDown Apykakle ilgomis Rankovėmis Striukė Moterims Mados Streetwear Šiltas Negabaritinių Striukė Moterims

€37.17 €67.59
Pridėti į krepšelį

★mes priimame oem, didmeninė ir lašas laivybos oem užsakymai, prašome kreipkitės į mus skiautiniai.lt pranešimas apie visas detales.didmeninė, mes siūlome nuolaida ir express pristatymas.ji gali atvykti per savaitę.drop laivyba, galite palikti savo pirkėjams adresą, mes galime išsiųsti tiesiai į jūsų pirkėjo, be jokių mūsų parduotuvėje informaciją. ★kaip sekti savo paketą? jūs galite

Mados Gothic Punk RAVE Streampunk Vyrai Ilgą Striukę, Paltą Hoodie dviejų spalvų,juodos ir raudonos Y401

€117.48 €121.11
Pridėti į krepšelį

Punktas apima:vienas kailis medžiaga:100% poliesteris dydis:m,l,xl,xxl,xxxl,4xl punk rave yra azija dydis,prašome priemonė jūsų biustas ir juosmens pasirinkti tinkamą dydį,jei gali nesate tikri, kokio dydžio imtis,jūs galite kreiptis į mane pagalbos. dydžių lentelė: raudona spalva juodos spalvos mokesčių importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą

AYUNSUE 2021 m. Rudenį natūralios Odos Striukės Vyrams Nekilnojamojo Avikailis Odos Sluoksnį Mens Juoda korėjos Viršutiniai drabužiai Jaqueta Masculina SQQ313

€197.46 €394.92
Pridėti į krepšelį

Dydžių lentelė(vienetas:cm,1cm=0.39 colių) azijos dydis ilgis krūtinė peties rankovės rekomenduojama svoris ( kg) l 100 62 43 60 / xl 104 63 44 61 / xxl 108 64 45 62 / 3xl 112 65 46 63 / 4xl 116 66 47 64 / dėmesio dydis: 1.azijos dydžių yra nuo 1 iki 2 dydžių, mažesnis nei europos ir amerikos žmonių .prieš tvarką, prašome perskaityti mūsų dydis informaciją, atidžiai, bet ne tik s arba m

BOB DONG Tvido Švarkas Švarkas Derliaus Šalyje Dryžuotas Vilnos Sporto Paltai Vyrams

€129.53 €223.33
Pridėti į krepšelį

Bob dong tvido švarkas švarkas derliaus šalyje dryžuotas vilnos sporto paltai vyrams harris tvido stiliaus sporto striukė yra trys mygtuką tvirtinti, keturiomis sagomis manžetai į pritaikytos tilptų klasikinis žalia su juoda overstripe vidinis pamušalas su dviem kišenėmis trys priekinės kišenės ir krūtinės kišenėje medžiagos: 75% vilnos ir 25% poliesteris pamušalas: 100% medvilnė patarimai -nbsp

Baby Girl Berniukai Vilnoniai Paltai Rudens Žiemos Naujas Mados Spausdinti Storesnis Viršutiniai Drabužiai Vaikams, Medvilnės Korėjos Stiliaus Ilga Striukė Wz908

€40.08 €61.67
Pridėti į krepšelį

Pastabos sveiki atvykę į mūsų parduotuvę mes yra mažiausia kaina, mes turime mūsų pačių gamykloje mūsų kokybė yra geriausia, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo jeigu turite kokių nors klausimų.jei gaunate drabužių, jaučiasi gerai atsimenu, kad mums 5 žvaigždučių mano elegantiškas pirkėjas geriausi linkėjimai dydis tegus siūlau amžius 3t 100 2-3t 4t 110 3-4t 5-6t 120 5-6t 7-8t 130 7-8t 9-10t 140 9-10t 11-12t 150 11-12t 13-14t 160 13-14t 15-16t 170 15-16t nuomos

JAZZEVAR 2020 m. žiemos Paltai Moterims, prabangus, Natūralus Lapės Kailio Striukė Rankomis siuvami Kašmyras du kartus susidūrė su Vilnos Viršutiniai Moteriški paltai

€188.89 €377.78
Pridėti į krepšelį

Prekės pavadinimas: jazzevar spalva: pilka,chaki,mėlyna,rožinė medžiaga: 100% vilna,nekilnojamojo lapės kailio apykaklė dydžiai: s, m, l stilius: mados dydis/cm ru dydis krūtinės plotis juosmens pečių plotis rankovių ilgis pavaržą hem atgal ilgis xs / / / / / / / s / 108 / / / / 95 m / 114 / / / / 96 l / 118 / / / / 97 xl / / / / / / / 2xl / / / / / / / 3xl / / / / / / / lentelėje

7 Spalvų Rudenį Moterys Dvigubas Vilnonis Kailis 2022 Atsitiktinis Kratinys Mados Apykaklės Ilgai Striukė Office Lady Plus SizeHoody Gobtuvu Kailis

€8.85 €15.54
Pridėti į krepšelį

Funkcija *gamintojas: honghnayuan *medžiaga tipas:audinys yra labai super *rankovės:ilgos rankovės *stilius: mada&atsitiktinis *suknelė ilgis: grindų ilgis *dizainas: kratinys, mados apykaklės,plius dydis 5xl...mieli draugai: 1. prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.prašome atkreipti

SEDUTMO Žiemos Žemyn Striukė Moterims Ultra Plonas Šviesos Ančių Pūkų Paltai Pavasario Trumpas, Plonas Puffer Jacket ED1052

€30.91 €57.24
Pridėti į krepšelį

Dydžių lentelė dydis ilgis krūtinė peties rankovės ai 58 92 37 59 m 60 96 38 59 l 62 100 39 60 xl 64 104 40 60 2xl 65 108 41 61 3xl 66 112 42 62 cm (1)prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. (2)dydžio gali būti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. (3)dėl

2020 Vyrų Striukė Atsitiktinis Raidžių Siuvinėjimo Odinė Striukė Streetwear Mados Viršūnes Kratinys Odos Bombonešis Striukė Rudens Paltai Vyrams

€28.60 €43.33
Pridėti į krepšelį

Azijos dydis peties ilgis krūtinė rankovės m 43 cm, 100 cm, 64 cm 63 l 45 cm, 104 cm, 66 cm 65 xl 46 cm 108 cm, 68 cm, 66 2xl 48 cm 112 cm, 70 cm, 68 3xl 50 cm 116 cm, 72 cm, 69 4xl 51 cm, 120 cm, 74 cm 70

Verslo Atsitiktinis Vyrų Rudens-Žiemos Pledas Vilnonis Paltas Vidutinio Ilgio Viršutinis Vilnos Paltai Outwear Ilgas Storas Šiltas Švarkelis, Striukės

€77.16 €110.22
Pridėti į krepšelį

Dėmesio 1. tai yra kinų dydis, apie 1-2 dydis mažesnis nei es ir jav dydžio.jei nešiojate es/jav dydis l,jūs galite pasirinkti mūsų dydis xl arba xxl. 2. matuojant ranka,1-3 cm skirtumas yra leidžiama (1cm=0.39 colių). 3. įvairių kompiuterio gali rodyti įvairių spalvų, net jei ji yra tos pačios spalvos.prašome leisti pagrįstą spalvų skirtumas. 4. paprastai, mes galime atsiųsti jūsų

Moterų Sporto Sporto Marškinėliai Slim Fit Long Rankovėmis Fitneso Kailis Jogos Apkarpyti Viršūnes Su Nykščio Skyles Sporto Striukė Treniruotės Susagstomi Megztiniai

€8.94 €9.41
Pridėti į krepšelį

Dydis m : krūtinė , 78-90cm ; liemuo , 76-88cm ; tinka aukštis 150-160cm; svoris 45-52.5 kg; dydis-l : krūtinės , 86-98cm ; liemuo , 82-92cm ; tinka aukštis 158-165cm, svoris 50-60kg; dydis xl : krūtinė , 94-106cm ; juosmens , 90-100cm ; tinka aukštis 160-168cm, svoris 60-72.5 kg; dydis xl : krūtinė , 102-117cm ; juosmens , 98-111cm ; tinka aukštis 165-175cm, svoris 72.5-82.5 kg;